Camouflagetherapie

  1. Home
  2. trending_flat
  3. Behandelingen
  4. trending_flat
  5. Camouflagetherapie

Camouflagetherapie is een behandeling waarbij een verkleuring van de huid of een litteken met behulp van huidbehandelingen of camouflerende crèmes worden vervaagd.

Behandelmogelijkheden

Wij werken met 2 soorten camouflage in cremevorm: Dermacolor en Lycogel.

Dermacolor

Deze dikkere camouflage crème is speciaal ontwikkeld om kleurafwijkingen van de huid, littekens en tatoeages te camoufleren. De crème is eenvoudig aan te brengen, is water- en veegvast, hypoallergeen en geschikt voor alle huidtypes

Lycogel

Deze lichte camouflage is op foundation basis. Het is een zeer lichte en ademende camouflage crème met huidherstellende ingrediënten. De crème bevat een SPF30 en ingrediënten die de huid verzachten en verzorgen. Door de lichte textuur is de crème ook geschikt is om aan te brengen na een acne- of laserbehandeling.

Resultaten van de behandeling

Tijdens de eerste afspraak, de intake, nemen we uw gegevens en relevante medische geschiedenis met u door. Hierbij kijken we of er misschien sprake is van (relatieve) contra-indicatie, waardoor een behandeling mogelijk geen optie is. Vervolgens vindt er een kleurbepaling plaats. Als we de juiste kleur hebben gevonden krijgt u ook een potje mee om te kijken of de kleur in verschillende soorten licht (daglicht, zonlicht, tl-buislicht, warm licht) nog steeds de juiste kleur blijkt.

Vervolgens kunt u de kleur bij ons bestellen.

Vergoedingen

Camouflagetherapie wordt door de meeste verzekeringsmaatschappijen (deels) vergoed.

N.B. Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Behandelingen