Over ons

“Voel je beter in je huid”

Navigeer naar:

De praktijk

Q-Derma is een jonge huidtherapie onderneming onder leiding van huidtherapeute Cora Bekker. In 2018 heeft zij haar eerste locatie geopend aan de Westzeedijk in Rotterdam. In 2021 heeft zij de samenwerking met Gezond op Zuid in Rotterdam gestart. Op dit moment is alleen de locatie van Zuidplein geopend. De praktijk is gespecialiseerd in de behandeling van de donkere huid, LPG Endermologie behandelingen voor lipoedeem en lymfoedeem én werkt bijna geheel met Vegan producten. Er is gekozen voor het logo van een vingerafdruk omdat wij bij Q-Derma Huidkliniek geloven in een persoonlijk afgestemd behandelplan voor elke cliënt.

Onze slogan “Voel je beter in je huid” geeft het al aan, wij streven ernaar de best mogelijke huidzorg te leveren zodat u snel van uw huidprobleem af bent. Wij nemen geen genoegen met minder dan het beste resultaat en uw tevredenheid staat bij ons voorop. Zo zijn wij nu eenmaal en we zijn er trots op.

Het behandelplan

Iedere cliënt is uniek. Daarom stemmen we onze behandelplannen precies af op uw behoeften. Of het nu om maar één behandeling gaat of om een combinatietherapie, we gaan met u om de tafel zitten, luisteren naar uw wensen en stellen een behandelplan op dat speciaal op u is afgestemd.

Bij de praktijk kunt u terecht voor behandelingen zoals acnetherapie, elektrische ontharing, chemische peelings, anti-aging behandelingen, coagulatietherapie én een tal van cosmetische behandelingen.

Kwaliteit

Om de kennis van nieuwe behandeltechnieken, ontwikkelingen in het veld van de huidtherapeut en kennis van aandoeningen op pijl te houden worden er jaarlijks meerdere congressen en cursussen gevolgd. Zo zijn we altijd op de hoogte en kunnen we uw behandeling tijdig aanpassen waar nodig.

Uw behandeling wordt ten alle tijden uitgevoerd door een HBO geschoolde huidtherapeut. De therapeut is ingeschreven bij het kwaliteitsregister en is aangesloten bij de beroepsvereniging NVH.

De huidtherapeut staat voor kwaliteit. Uw huid is in goede handen en zal altijd op verantwoorde wijze worden behandeld. Daarnaast hanteren wij strikte hygiëne en privacyregels om uw bezoek aan onze praktijk volledig zorgeloos te maken.

Team

Cora Bekker

Oprichter en huidtherapeut

Q-Derma - Oprichter Cora Bekker

In 2011 studeerde Cora af aan de Hoge School Utrecht met het bachelor diploma HBO Huidtherapie.

Meteen is zij aan de slag gegaan als huidtherapeute in loondienst. Bij verschillende werkgevers heeft zij werkervaring op kunnen doen op medisch en cosmetisch vlak.

Het verhelpen van huidproblemen, ongeacht huidskleur of ernst van het probleem is haar passie. Binnen het vak huidtherapie specialiseert zij zich in acne, de donkere huid en oedeemtherapie.

Vanaf augustus 2023 zal Cora bezig zijn met het behalen van de master physician assistant bij de Dermatologie. Zij zal hierdoor vrijwel niet meer aanwezig zijn in de praktijk, tot de opleiding is afgerond.

Yasunary Dijksteel

Huidtherapeut

In september 2017 is Yasunary afgestudeerd als huidtherapeut aan De Hogeschool Utrecht. Na een aantal jaren in loondienst te hebben gewerkt, heeft zij besloten verder te gaan als ZZP’er in de gezondheidszorg.

Yasunary zal de komende periode als huidtherapeut bij Q-Derma werken. U kunt bij haar terecht voor al onze behandelingen, zoals microneedling, acnetherapie, oedeemtherapie en LPG behandelingen.

Huisregels

Klachtenafhandeling

Vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures.