Over ons

“Voel je beter in je huid”

Navigeer naar:

De praktijk

Q-Derma is een jonge huidtherapie onderneming onder leiding van huidtherapeute Cora Bekker. In 2018 heeft zij haar eerste locatie geopend aan de Westzeedijk in Rotterdam. In 2021 heeft zij de samenwerking met Gezond op Zuid in Rotterdam gestart. De praktijk is gespecialiseerd in de behandeling van de donkere huid, LPG Endermologie behandelingen voor lipoedeem en lymfoedeem én werkt bijna geheel met Vegan producten. Er is gekozen voor het logo van een vingerafdruk omdat wij bij Q-Derma Huidkliniek geloven in een persoonlijk afgestemd behandelplan voor elke cliënt.

Onze slogan “Voel je beter in je huid” geeft het al aan, wij streven ernaar de best mogelijke huidzorg te leveren zodat u snel van uw huidprobleem af bent. Wij nemen geen genoegen met minder dan het beste resultaat en uw tevredenheid staat bij ons voorop. Zo zijn wij nu eenmaal en we zijn er trots op.

Het behandelplan

Iedere cliënt is uniek. Daarom stemmen we onze behandelplannen precies af op uw behoeften. Of het nu om maar één behandeling gaat of om een combinatietherapie, we gaan met u om de tafel zitten, luisteren naar uw wensen en stellen een behandelplan op dat speciaal op u is afgestemd.

Bij de praktijk kunt u terecht voor behandelingen zoals acnetherapie, elektrische ontharing, laserontharing, vaatlaser, pigmentlaser, chemische peelings, anti-aging behandelingen, coagulatietherapie én een tal van cosmetische behandelingen.

Kwaliteit

Om de kennis van nieuwe behandeltechnieken, ontwikkelingen in het veld van de huidtherapeut en kennis van aandoeningen op pijl te houden worden er jaarlijks meerdere congressen en cursussen gevolgd. Zo zijn we altijd op de hoogte en kunnen we uw behandeling tijdig aanpassen waar nodig.

Uw behandeling wordt ten alle tijden uitgevoerd door een HBO geschoolde huidtherapeut. De therapeut is ingeschreven bij het kwaliteitsregister en is aangesloten bij de beroepsvereniging NVH.

De huidtherapeut staat voor kwaliteit. Uw huid is in goede handen en zal altijd op verantwoorde wijze worden behandeld. Daarnaast hanteren wij strikte hygiëne en privacyregels om uw bezoek aan onze praktijk volledig zorgeloos te maken.

Team

Cora Bekker

Oprichter en huidtherapeut

Q-Derma - Oprichter Cora Bekker

In 2011 studeerde Cora af aan de Hoge School Utrecht met het bachelor diploma HBO Huidtherapie.

Meteen is zij aan de slag gegaan als huidtherapeute in loondienst. Bij verschillende werkgevers heeft zij werkervaring op kunnen doen op medisch en cosmetisch vlak.

Het verhelpen van huidproblemen, ongeacht huidskleur of ernst van het probleem is haar passie. Binnen het vak huidtherapie specialiseert zij zich in acne, de donkere huid en oedeemtherapie.

Naast haar werk houdt zij zich graag bezig met het leren van nieuwe talen, het uitproberen van nieuwe recepten, taarten bakken en dansen.

Zoë Bergerhof

Huidtherapeut

In september 2022 is Zoë afgestudeerd als huidtherapeut aan De Haagse Hogeschool. Direct na het afstuderen is zij enthousiast aan de slag gegaan bij Q-Derma.

Tijdens haar opleiding heeft zij zich vooral gericht op de medische kant van het vak. Tijdens haar stages heeft zij zich ook meer kunnen ontwikkelen in de cosmetische kant. Beide vindt zij erg leuk en interessant om uit te voeren.  U kunt voor medische en cosmetische behandelingen bij Zoë terecht op woensdag en vrijdag.

In haar vrije tijd vindt ze het leuk om te koken, leest ze graag een boek of besteedt zij tijd met haar vrienden en familie.

Huisregels

Klachtenafhandeling

Vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures.