Skin Rejuvenation

  1. Home
  2. trending_flat
  3. Behandelingen
  4. trending_flat
  5. Skin Rejuvenation

Deze laser is uitermate geschikt voor het aanpakken van roodheid in de huid en huidverslapping. Nog meer dan microneedling pakt deze laser de aanmaak van collageen en elastine aan. Heb je alleen last van huidverslapping en oneffen teint of roodheid? Dan is deze behandelingen de beste optie.

Wat houdt de behandeling in

Met behulp van laserlicht wordt de huid en omliggende structuren zoals bloedvaatjes verwarmd. Hierdoor krijgt de doorbloeding van de huid een oppepper en worden alle celstructuren geactiveerd. Tevens worden er meer voedingstoffen naar de cellen gebracht. De huid krijgt als het ware een oppepper en gaat aan de slag met het aanmaken van meer huidcellen, collageen en elastine. Tegelijkertijd zorgt de verwarming ervoor dat kleine rode bloedvaatjes coaguleren en er een verhoogde activiteit van witte bloedlichaamjes komt waardoor pigmentoneffenheden minder worden. Vervolgens passen wij een chemische peeling toe. De peeling kan dienen als extra antioxidanten boost, een boost in celvernieuwing of zorgen voor meer afschilfering van pigmentvlekken en littekens.

Resultaten van de behandeling

Het effect van de skin rejuvenation laser is afhankelijk van de dikte van de huid, de mate van huidveroudering en de opvolgende peeling. Over het algemeen zijn hierbij 3 tot 4 behandelingen voldoende voor een flinke boost in cel- en collageen aanmaak. Een garantie vooraf kan nooit gegeven worden.

Na de behandeling zal de huid lichtroze tot rood zien, eventueel zwelling vertonen en nog enige tijd warm aanvoelen, wat binnen 1 à 2 dagen zal moeten verminderen. Dit is echter een reactie van de hitte die de laser in de huid heeft gebracht. Om deze effecten te verminderen is het aan te raden thuis gedurende 20 minuten na te koelen met een coolpack uit de koelkast. Koel nooit met een bevroren product zonder ter bescherming een hand- of theedoek eromheen te wikkelen.

Afhankelijk van de gekozen chemische peeling kunt u in meer of mindere maten schilfering en korstjes verwachten.

Kosten en vergoeding

De behandeling is geheel cosmetisch en wordt daardoor niet vergoed.

N.B. Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Behandelingen